Motivation!

Det är just vad jag behöver. Är Klubbverksjobbet motiverande? Är plugget intressant? Ger fotbollsspelandet mig det som det gav förut? Är festerna i Uppsala bra? Har jag lust med något alls över huvudtaget?

Dès la première phrase je sens que c'est la catastrophe

Svaret blir nej, onekligen, på alla frågor. Jag bryr mig inte om att plugga, jag skiter i fotbollen och jag inte så mycket som tänker på att gå ut.
Varför blir man hemotsambassadör? Varför bor brorsan så sjukt jävla långt bort? vad kan man göra för att få fart på sig själv igen?
Frågorna är många. Svaren få. Och detta sedan november. Oktober? kommer inte ihåg. Jävligt länge iaf.

tankar

Ibland tänker jag såhär: Vad fan stannar jag kvar för. Jag tar nästa buss till Arlanda, köper en biljett och flyger iväg. Som jag gjorde förr.
Men jag gör det inte, för jag är för feg.

PowerPoint

Jag blir inte klok på folk som säger att dom inte förstår sig på datorer. Min uppfattning är att det bara är tuta kör som gäller, speciellt om det är ens egen, för då vet man ju (förhoppningsvis) vad man sysslar med.
Idag använde jag mina 2-3 lediga timmar till att fixa en powerpoint-presentation; utan att nån gång innan ha använt detta program så fick jag ihop en ganska stilig 12-sidors slide. Buslätt och ganska kul.
Ännu roligare var att jag hittade min USB med lite planeringar som jag "lånat" från "kriget," det kommer att spara en jävla massa tid nån gång framöver ;)
Nöjd med bloggen? Näe. Men jag orkar inte bry mig om det just nu.

sinus - sinnlos?

"Utan sinus och cosinus skulle vi fortfarande vara grottmänniskor" har min f.d. mattelärare berättat. kan man tro på sånt?
Faktum är att sin och cos har en hel del med livet att göra - rent psykiskt. Ibland tycker jag att mitt liv liknar en sin-kurva, som börjat på 0 och nu ligger och swischar fram och tillbaka mellan 1 och -1.
Ibland liknar det snarare cosinus, började på 1 och dalar sakta men säkert mot -1, SEN kan det vända.
Och just nu tycker jag att det ser ut som cotangens.


RSS 2.0